Sportclubs gezocht voor pilot

Terug

Sportclubs gezocht voor pilot

Geschreven op 12 oktober 2023

“Heb jij in jouw netwerk contact met een gemotiveerde sportclub die het leuk zou vinden om aan deze pilot deel te nemen?”

Samen met NOC*NSF is de afgelopen maanden gewerkt aan het project Meer Mensen in Beweging. Tijdens dit project is onderzocht hoe je op een efficiënte manier de sportaanbieder kan betrekken bij het netwerk van Kind naar Gezonder Gewicht. NOC*NSF gaat verder met dit project door middel van een pilot met sportclubs. NOC*NSF zal sportclubs helpen met het bieden van een positieve en toegankelijke omgeving met een laagdrempelige vorm van sporten en bewegen.

Heb jij in jouw netwerk contact met een gemotiveerde sportclub die het leuk zou vinden om aan deze pilot deel te nemen? Op 28 september en 2 oktober worden er online informatiebijeenkomsten georganiseerd voor sportclubs. In dit document vind je meer informatie voor geïnteresseerde sportclubs. Op 2 oktober organiseren we ook een online inspiratiesessie voor KnGG-projectleiders om meer te leren over dit project. Meld je hier aan.

Delen via social media