Campagnemix

Terug

Campagnemix

Geschreven op 21 maart 2022


Gezond leven in Drenthe, dat willen wij voor onze inwoners. Wij geloven in de kracht van mensen. Iedereen is in staat keuzes te maken die zijn of haar leven positief kunnen veranderen. Met de campagnemix Gezond leven in Drenthe willen wij bijdragen aan een gezonder en daarmee fijner bestaan voor onze inwoners.

GGD Drenthe en de partners van Drenthe Gezond hebben een plan opgesteld om in 2022 gezamenlijk gezondheidsboodschappen te delen met hun doelgroepen. Wij geloven in de kracht van de herhaling en dat we meer kunnen bereiken door een aantal thema’s te prioriteren. Deze campagne werkt als verbinding voor álle bestaande campagnes, door deze onder de paraplu van ‘Gezond leven in Drenthe’ bij onze inwoners onder de aandacht brengen.

Door mee te doen met de campagne ‘Gezond Leven in Drenthe – Een Frisse Start’ laat je als organisatie zien dat je het belangrijk vindt om inwoners te ondersteunen bij het maken van gezonde keuzes. Het voordeel van deze aanpak is dat je een paraplu hebt waaronder je alle bestaande campagnes kunt hangen. Meer weten kijk op de website van GGD Drenthe en download daar de toolkit voor gebruik.

Delen via social media