JOGG Teamfit

Terug

JOGG Teamfit

Geschreven op 24 februari 2022


JOGG zet zich in voor een gezonde jeugd door de omgeving waar kinderen komen, gezonder te maken. Teamfit is de werkwijze waarmee JOGG zich inzet voor een gezondere sport– en buurtomgeving, onder andere door het voedingsaanbod gezonder te maken. Daarnaast is er aandacht voor een rookvrij sportterrein en verantwoord alcoholgebruik binnen de sportomgeving. We adviseren locaties bij het aanbieden van gezondere alternatieven en de presentatie hiervan. Dus zeker niet het weghalen van dingen.

  • JOGG-Teamfit in de sportomgeving: gericht op sportverengingen, zwembaden en sporthallen, met inzet op de thema’s gezonder voedingsaanbod, rookvrij sportterrein en verantwoord alcoholbeleid.
  • JOGG-Teamfit in de buurt: gericht op dorp- en wijkcentra, kinderboerderijen en speeltuinen, waarbij we werken met alleen het thema voeding.

Zie voor meer informatie: jogg-teamfit.nl/

In Drenthe zijn al veel locaties aan de slag met een gezonde omgeving. Op deze pagina zie je een overzicht per gemeente.

Wil je ook aan de slag met een gezondere (sport)omgeving? Neem dan contact op met Wineke Holtrop, wineke.holtrop@teamfit.nl. Zij is JOGG-Teamfit coach Drenthe.

Delen via social media